Inaugurada la seu de la Fundació Germà Tomàs Canet a Lleida

29 January 2024

El passat 26 de gener, la Fundació Germà Tomàs Canet va inaugurar oficialment la seva nova seu a la ciutat de Lleida. A l’acte van assistir de més de quaranta persones, entre professionals de l’Orde Hospitalari i d’altres entitats afins.

La cerimònia inaugural va comptar amb la participació del responsable del àrea Social de Sant Joan de Déu Espanya i president de la Fundació Germà Tomàs Canet, Salvador Maneu; del director territorial de Sant Joan de Déu, Emili Bargalló; i de la directora de la Fundació Germà Tomàs Canet, Anna M. Prats.

Per tancar l’acte, Fr. Vicente Zamora va procedir a beneir la nova seu. Posteriorment es va presentar un emotiu vídeo de resum de fites i de la trajectòria de la Fundació durant el seus 20 anys d’activitat a l’anterior seu d’Almacelles.

El creixement sostingut de la Fundació a Lleida ha impulsar la necessitat de comptar amb una seu més àmplia i funcional. Aquesta nova instal·lació, amb més de 300 metres quadrats, proporciona l’espai necessari per a que la Fundació Germà Tomàs Canet continuï propera a les persones a les que dona atenció. Amb aquest pas estratègic s’enforteix el compromís amb la comunitat i el benestar d’aquells als qui dediquen la seva tasca.