Què fem

Al llarg de tota la nostra història de servei als altres hem anat desenvolupant i conformant diferents projectes sociosanitaris en funció de les necessitats de cada època, de cada lloc. Sempre hem estat al lloc i al moment que ens han necessitat.

Hem tractat i tractem qualsevol malaltia, trastorn o necessitat sociosanitària a qualsevol persona de qualsevol edat, des de la gestació fins a l’etapa final de vida, en hospitals, centres d’atenció a la discapacitat, d’atenció a la salut mental, centres destinats a les persones grans, centres d’atenció social, centres de recerca i universitats i centres de formació professional sanitària i social.

Així portem quasi 500 anys de servei públic en la cura i la protecció del malalt i de les persones més vulnerables en totes les etapes de la vida i des d’una atenció integral que vetlla tant per la dimensió física i mental com l’espiritual de l’ésser humà i del seu entorn.

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.