Hospitalari

Més de 400 anys liderant l’assistència sanitària

La cultura de les cures desenvolupada per Sant Joan de Déu ha estat un referent en l’atenció a les persones malaltes, que continua vigent en l’actualitat. El nostre Fundador va ser innovador en l’organització de l’hospital i en la manera de cuidar, oferia atenció personalitzada i integral, va incloure el suport espiritual i religiós, un tracte càlid i humà, es va preocupar perquè fossin subjectes actius de la seva pròpia curació… en definitiva, oferia Hospitalitat, el valor principal de la nostra Institució.

El model assistencial dels nostres hospitals, reflex d’aquesta “forma i manera de fer”, compagina ciència i avanços tecnològics amb ètica i humanització, des del respecte a la dignitat de la persona atesa, garantint els seus drets, respectant la seva autonomia i fomentant la seva participació en els processos assistencials. La persona atesa i la seva família són el centre del nostre treball interdisciplinari, en el qual adeqüem el procés assistencial a les millors evidències científiques disponibles per a prestar una atenció individualitzada, que consideri totes les dimensions de la persona, i amb alts estàndards de qualitat tècnica i percebuda.

Cuidem també als nostres professionals, afavorint el seu desenvolupament personal i professional, buscant la màxima competència tant en aspectes tècnics com humanístics.

Atenem a totes les persones, sense cap mena de discriminació, en hospitals accessibles, transparents, socialment responsables, on s’afavoreix i s’estimula la docència, la formació i la recerca, respectant sempre els principis d’autonomia i de justícia, per a buscar i transmetre les millors pràctiques en l’atenció a les persones, i així millorar també la salut de la societat i fer avançar el coneixement científic i humà.

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.