Recerca

Apostem per la recerca biomèdica i social per a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen

A través de la recerca, a Sant Joan de Déu volem contribuir a la millora de la salut i el benestar de les persones, fomentant, donant suport i fent costat a la recerca i la innovació dels centres d’acord amb els seus valors, buscant l’eficiència i el treball en xarxa, i tenint en tot moment present el nostre compromís ètic i la nostra orientació científica i social.

Volem conèixer i comprendre millor com i perquè succeeixen unes certes situacions en l’àmbit de la salut i en l’àmbit social per a poder donar respostes que reverteixin en benefici de les persones afectades, les seves famílies i la societat en general, especialment les que es troben en situacions de malaltia i exclusió.

Així mateix, apostem per una recerca que permeti potenciar als professionals dels nostres centres en la seva triple funció: assistencial, docent i investigadora, amb la finalitat de crear coneixement per a incidir de manera positiva en la qualitat de l’assistència.

La investigació biomèdica representa la major part de la recerca que es realitza en els centres de Sant Joan de Déu i se centra fonamentalment en la recerca en l’àmbit pediàtric, en la salut mental, en la gestió i ètica de l’assistència sanitària i social, les malalties cròniques i cures pal·liatives i l’atenció a la discapacitat.

No obstant això, i cada vegada més, els nostres centres socials veuen com a necessària la recerca social. La situació actual exigeix més coneixement sobre determinats aspectes i fenòmens de la nostra realitat. Aquesta recerca pot ser un factor essencial de transformació de la societat i instrument per a una societat més justa.

Centres de recerca

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.