Social

Implicats en la lluita contra la pobresa i l’exclusió que ja duia a terme, fa més de 500 anys, el nostre Fundador

L’exclusió no és un fenomen nou en la nostra societat, ni tampoc en la història de l’ésser humà. És un fenomen que ha existit sempre i que lamentablement continua castigant-nos amb força. Parlar d’exclusió és parlar de l’expulsió de la persona del dret de participar plenament en la societat en la qual viu i que comporta la seva discriminació, marginació i patiment. L’exclusió és una forma de violència estructural que dificulta la convivència entre els pobles i el benestar de les persones.

A Sant Joan de Déu creiem que cal impulsar oportunitats de desenvolupament personal i social per tal que persones i famílies en situació de vulnerabilitat social puguin dur a terme projectes vitals propis de manera autònoma i en comunitat, atenent i acompanyant-los de manera integral, i d’acord amb la missió de l’Orde i el carisma de Sant Joan de Déu, per a així contribuir a crear una societat més justa.

Persones en situació de sense llar, persones refugiades, immigrants i persones o famílies en risc d’exclusió social són alguns dels col·lectius que atenem des dels centres que treballen en l’àmbit social de Sant Joan de Déu.

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.