Coneixement

El coneixement és un valor substancial del progrés a tots els nivells de la nostra societat.

Transferim el coneixement i l’experiència de les persones que conformen la Família Hospitalària per aconseguir que es converteixin en un valor afegit per a tota la Institució, no com quelcom exclusiu de cada Germà, col·laborador o voluntari.

És important que el coneixement es comparteixi i esdevingui patrimoni actiu per a l’Orde. Compartim coneixement per transmetre’l i difondre’l.

La Província Sant Joan de Déu d’Espanya estableix elements per a intercanviar informacions sobre els temes reflexionats als òrgans directius; afavoreix la comunicació interna i externa, la col·laboració i la transparència per enfortir la relació entre els Centres i l’Orde; i crea àmbits de reflexió provincial sobre diferents temes que ajudin a promoure i transmetre la nostra identitat.

Saber, conèixer i investigar

Per tenir cura de les persones cal mantenir la seva autonomia i la seva dignitat fins als moments més crucials de la seva vida. Com a institució amb quasi 500 anys d’història, hem de ser capaços, sempre amb la humilitat del savi, d’oferir i de compartir els coneixements de la vida, de l’experiència i de la tècnica.

Revista San Juan de Dios

L’objectiu de la revista és crear cultura hospitalària, és a dir, donar a conèixer què es fa i com es treballa en els centres de la Província així com a la Cúria Provincial i a la General per a crear sentiment de pertinença a la Família Hospitalària, aprofundint en la figura de Sant Joan de Déu i en els nostres valors: Hospitalitat, qualitat, respecte, responsabilitat i espiritualitat.

Revista SJD_05

Escola d’Hospitalitat 

L’Escola d’Hospitalitat té la voluntat de contribuir al coneixement dels elements essencials de la cultura institucional i al creixement personal i professional de tots els qui formen la Família Hospitalària.

Patrimoni cultural i artístic

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.