Publicacions

Revista San Juan de Dios

Revista de continguts per a donar a conèixer què es fa i com es treballa als centres i fundacions de la Província, així com a la vida de la Família Hospitalària, aprofundint en la figura de Sant Joan de Déu i en els seus valors: Hospitalitat, qualitat, respecte, responsabilitat i espiritualitat.

Darreres revistes

05 Revista SJD Septiembre 2022

04 Revista SJD Mayo 2022

03 Revista SJD Marzo 2022

02 Revista SJD Diciembre 2021

01 Revista SJD Junio 2021

Labor Hospitalaria

Revista quadrimestral sobre temes d’humanització, organització i ètica de la salut i social. Propugna una salut d’horitzons amplis a la que li calen polítiques de promoció i prevenció; exigint una assistència integral que porta inherent la tasca interdisciplinària. Per això els sues continguts són útils per als professionals sanitaris i de gran ajuda per a realitzar una assistència holística i integral.

Pàgina web d’accés i descàrrega gratuïta:
www.laborhospitalaria.com

Darrers números

Labor Hospitalaria n.333

Labor Hospitalaria n.332

Labor Hospitalaria n.331

Labor Hospitalaria n.330

Archivo Hospitalario

Revista anual de recerca històrica sobre l’Orde Hospitalari que creix i es desenvolupa amb documents històrics recuperats, aportacions de Germans i recensions bibliogràfiques.

Descarregar números anteriors

2021

2020

2019

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.