Cos i Ànima

La Missió de l’Orde Hospitalari continua el camí marcat pel seu  fundador, Sant Joan de Déu. 

Missió

La Missió de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu continua el camí marcat pel seu  fundador, Sant Joan de Déu, per donar resposta a les necessitats existents, és a dir, evangelitzant a través del suport, del patiment, de la malaltia, de la marginació i la discriminació, en l’atenció a les persones més necessitades. El llegat que Sant Joan de Déu va deixar als Germans encara és vigent als nostres dies.  

D’aquesta manera, l’Orde tira endavant la seva missió a través de l’Hospitalitat, expressió fonamental  i central de la filosofia, l’estil i el patrimoni cultural i espiritual de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. 

Els Germans de Sant Joan de Déu consagren la seva vida a aquesta missió, juntament amb els Col·laboradors de l’Orde. Junts promouen la seva visió com Família Hospitalària de Sant Joan de Déu.  

L’Orde és una entitat que treballa per la defensa dels drets de les persones malaltes i en situació de vulnerabilitat. A més, també treballa en xarxa amb altres organismes i institucions per a defensar els seus drets. 

Visió

Ser una Institució líder i referent en la provisió de serveis  socials, sanitaris, investigadors i docents, amb una acció diferencial sobre els sectors desfavorits, aplicant l’excel·lència en la gestió i en la pràctica assistencial, fidels al seu senyal identificatiu del carisma de l’Hospitalitat. 


SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.