Ètica

L’ètica busca identificar el bé, el que és bo i correcte per a la cura de la vida de les persones, el respecte a tots els éssers vius i el medi ambient.

El discerniment ètic i bioètic ens orienta a fer el bé, ben fet, dins la nostra pràctica de l’Hospitalitat, integrant els principis i valors morals, amb qualitat i calidesa, amb fidelitat a la persona atesa, a l’estil Sant Joan de Déu.

Dins l’àmbit de l’ètica, s’inclou també la dimensió professional i institucional, tant en els aspectes relacionats amb l’assistència sanitària i social com en l’educació, la docència i la recerca, també en l’organització i la gestió dels recursos i en la cura de la vida, en tot el seu abast.

Som persones que treballem amb persones, el que ens exigeix un apropament humanitzat, sigui quin sigui l’àmbit d’actuació en el que treballem. En aquest apropament, ens cal trobar la millor manera d’atendre, assistir i acompanyar a la persona, posant-la sempre en el centre de tot, tenint en compte les seves circumstàncies i sent fidels als nostres valors.

Codi ètic de l’Orde de Sant Joan de Déu

Comitès d’Ètica i Bioètica

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.