L’Orde Hospitalari

L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d’Espanya és una institució de l’església catòlica, sense ànim de lucre, amb la missió de curar i de tenir cura de les persones més vulnerables.

L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una institució sense ànim de lucre i de caràcter internacional amb la missió de curar i de tenir cura de les persones més vulnerables,  posant-les al centre i atenent les seves dimensions física, psicològica, social i espiritual.

A Espanya, l’Orde Hospitalari compta amb la presència de 178 Germans i 80 centres sanitaris, socials, sociosanitaris, docents i de recerca. Al costat de 17.492 professionals, 4.500 persones voluntàries i nombrosos donants i benefactors, Sant Joan de Déu atén a més de 2.770.000 persones cada any. El seu model d’atenció està centrat en la persona i s’adapta als reptes de la societat actual i a les noves realitats, sense distinció per qüestió de gènere, creença o origen, per a fer una societat més justa i solidària.  

A escala mundial, la presència i l’activitat internacional de Sant Joan de Déu es realitza en els cinc continents mitjançant 400 centres on s’ofereixen més de 39.048 llits o places. I són més de  65.080 professionals els qui realitzen més de 24 milions d’atencions cada any. A més, es compta amb 983 Germans i més de 23.000 persones voluntàries.

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.