Transparència

Per a la Província Sant Joan de Déu d’Espanya la transparència és un element fonamental i transversal a la seva Missió i als valors que la guien: Hospitalitat, Qualitat, Respecte, Responsabilitat i Espiritualitat.

La Institució, compromesa amb la societat per a millorar la salut de les persones i alleugerir el patiment d’aquells que viuen en situació de vulnerabilitat social, anirà actualitzant en aquesta secció tota la informació i la documentació rellevant relacionada amb la transparència.

La Província Sant Joan de Déu Espanya s’ha constituït jurídicament l’1 de gener de 2021. Fins aleshores, l’Orde Hospitalari estava present a l’estat espanyol mitjançant tres Províncies (Aragó, Bètica i Castella).


Polítiques i normativa interna


Canal de Denúncia

El Canal de Denúncia és un instrument de comunicació habilitat per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu-Província Sant Joan de Déu Espanya dins del marc del seu Sistema de Gestió de Compliance, per a posar en coneixement de la institució un possible comportament irregular o il·lícit produït en el si de la mateixa institució, garantint la confidencialitat de la persona denunciant que així ho demani expressament.

Aquestes denúncies de comportament irregular o il·lícit es referiran a possibles infraccions o vulneracions del Codi Ètic o de Conducta, normes internes de l’organització i/o normativa de l’Ordenament Jurídic.

El canal de denúncia és gestionat per la firma externa Maio Legal, encarregada del tractament de les dades personals facilitades, juntament amb l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu-Província Sant Joan de Déu Espanya, amb la finalitat de gestionar la informació facilitada i realitzar la investigació pertinent dels fets denunciats.

En aquest enllaç es pot accedir al Canal de Denúncia, on trobarà un formulari per a presentar una denúncia, i tota la informació relativa a les Normes d’Ús i Funcionament del Canal:


Dades sobre Solidaritat

  Memoria 2021 Juan Ciudad ONGD

   Memòria Solidaritat 2021 Catalunya

    Memoria Desarrollo Solidario 2021

    SOLIDARITAT

    Ens ajudes a ajudar?


    La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.