Ser Germà

La crida que sent un Germà de Sant Joan de Déu és la de viure la missió evangelitzadora al servei de les persones malaltes i més vulnerables; és a dir, les persones més fràgils de la societat, i ho fem en Comunitat.

Pels Germans de Sant Joan de Déu, l’Hospitalitat es converteix en una manera concreta de seguir a Jesús. Et convidem a conèixer els testimonis de vida i reflexions de la nostra comunitat.

Si vols ser Germà de Sant Joan de Déu pots conèixer-nos acostant-te, compartint i formant-te; fent passos per a completar el teu projecte de vida i formar part d’aquesta gran família que és l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

Joves Hospitalaris som un grup de persones, Germans de Sant Joan de Déu, Germanes Hospitalàries i amics, que volem oferir a altres joves l’oportunitat d’entrar en contacte i experimentar el carisma de l’Hospitalitat.

En aquest espai trobaràs informació i publicacions d’interès de l’Orde Hospitalaria i altres lectures que et poden ajudar en la teva vida personal, espiritual i vocacional.

T’agradaria tenir més informació?

 

Si vols conèixer-nos millor, desitges rebre assessorament o simplement et planteges descobrir en què consisteix ser Germà de Sant Joan de Déu, no dubtis a trucar-nos o escriure’ns. T’informarem i ajudarem en tot el que puguem.

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.