Solidaritat

Per a exercir l’Hospitalitat hem de ser persones plenes d’il·lusió i, també, creatives. Hem de viure el nostre compromís tocant de peus a terra i sabent estar en el nostre dia a dia amb una mirada àmplia, travessant fronteres, eliminant barreres i contagiant entusiasme. 

Hem de treballar amb il·lusió, perquè mirem el futur desitjant-lo com a possible i desafiant algunes dificultats. En definitiva, construir solidaritat amb la nostra eina que és l’Hospitalitat i que té a veure amb l’entusiasme com a passió que ens mou, amb coratge i creativitat, a lluitar per aconseguir el benestar de les persones més vulnerables. 

En aquesta situació de pandèmia i crisi que vivim, hem d’apostar per convertir la crisi prolongada en una solidaritat reforçada. Així que ho hem de sentir com un temps privilegiat per a l’Hospitalitat. 

Continua sent un desafiament, i un dels nostres grans reptes, la capacitat d’avançar-nos a les necessitats presents i encomanar-nos de la força carismàtica de Joan de Déu que, motivat pel seu compromís de Fe i veient la necessitat del seu entorn, va entendre la realitat i va intuir el futur i es va comprometre a donar una resposta, obtenint el compromís dels altres. 

Joan de Déu és una autèntica potència, tota una força i referència de compromís. Si bé és cert que la seva figura pertany a la història del segle XVI, els qui avui participem d’aquella intuïció i responsabilitat cap als altres, i que som els seus seguidors (Germans, Professionals, Voluntaris i Benefactors), ens correspon mantenir la seva figura actual. 

La solidaritat és present des dels orígens de l’Orde Hospitalari i, avui dia, s’organitza a través d’aquests àmbits: 

Per a més informació: 

93 253 21 36
solidaritat.obrasocial@sjd.es

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.