L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona renova la planta de maternitat per a millorar l’atenció a pacients de ginecologia i obstetrícia

2 October 2023

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona ha posat en marxa recentment una moderna planta de maternitat al sisè pis, dissenyada per a pacients de ginecologia i obstetrícia. L’espai es caracteritza pel seu ambient acollidor amb decoració en tons càlids i mobiliari de fusta per a que les pacients i les seves famílies es trobin en un entorn més còmode i més familiar.

Compta amb 16 habitacions individuals, dos de les quals són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i estan dissenyades pensant en el confort de les famílies. Les habitacions també compten amb regulació de temperatura i de llum, comoditats per acompanyants, seients adequats per a la lactància materna i amplis banys. S’ha pres especial atenció a l’aïllament acústic per garantir el descans de les pacients.

Els canvis que s’han realitzat després d’una tasca conjunta entre els equips d’infraestructures, experiència del pacient, processos i les professionals de l’Àrea de la Dona.

Llegir la notícia completa, aquí.