La caminada solidària Magic Line de Sant Joan de Déu celebra la seva 10a edició

12 December 2022

La Magic Line SJD, la mobilització solidària promoguda per Solidaritat SJD, celebra la seva 10a edició el proper 26 de març (el 25 a Madrid). Des de la seva creació el 2014, ha crescut i s’ha convertit en un esdeveniment emblemàtic que uneix a milers de persones que creuen que un món millor és possible. En aquests 10 anys, ciutats com Barcelona, Lleida, Mallorca, València, Madrid i, per primera vegada aquest any, també Murcia, s’han mobilitzat i han caminat per una societat més justa i hospitalària.

En la seva 10a edició, la Magic Line SJD ofereix 25 rutes a Barcelona, Lleida, Mallorca, València, Madrid i Murcia. Una de les novetats és la introducció d’una modalitat en aigües obertes i la recuperació de la gran festa final que, a Barcelona, se celebrarà al Moll de la Fusta durant tot el dia.

En aquests 10 anys, la Magic Line SJD ha aconseguit recaptar prop de 2.626.000€ que s’han destinat a finançar programes socials i sanitaris en els nostres centres. A més, s’han realitzat més de 500 accions anuals arreu del territori per sensibilitzar i captar fons: concerts, esmorzars, tornejos esportius, karaokes, sopars de nadal, mercats amb productes de la Magic Line, etc.

Vols ser magicliner? Camina en equip

Participar en la Magic Line SJD i ser magicliner és molt fàcil. Només cal crear un equip, establir un repte solidari, realitzar accions per a aconseguir aquest repte i gaudir del recorregut triat amb la millor companyia.

El punt culminant de la Magic Line SJD és la caminada en equip i no competitiva, un punt de trobada dels participants que, al inscriure’s, es posen un repte econòmic i durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de recaptació de fons que acaben implicant milers de persones arreu del territori.

Des de Sant Joan de Déu es faciliten idees i productes solidaris perquè els equips sensibilitzin el seu entorn per a recaptar fons, i es proposen diferents activitats. Enguany, a més, les empreses, entitats i institucions poden promoure les seves pròpies rutes. Cada ruta promocionada s’ha de registrar en la web de la Magic Line SJD i apareixerà en el mapa de recorreguts. Des de Sant Joan de Déu acompanyarem totes les entitats que vulguin promoure una ruta.

La caminada. 10 anys caminant junts

Caminem sota el lema “10 anys caminant junts” i compartirem quilòmetres per als col·lectius vulnerables que atenem a Sant Joan de Déu: sensellarisme, salut mental, infància i joventut, dependència, migracions, investigació i docència, discapacitat i cooperació internacional.

La Magic Line és un esdeveniment esportiu no competitiu perquè quan es tracta de solidaritat tots i totes guanyem.

La inscripció té un cost de 30€/equip i oferix a cada integrant de l’equip un tubular identificatiu com a participant, a més d’una assegurança d’accidents per al dia que es faci la ruta (aquest import no compta com a aportació solidària).