El laboratori d’oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona celebra 20 anys de recerca estrenant noves instal·lacions

25 May 2023

Els avenços científics aconseguits en el laboratori han obert la possibilitat de tractar amb èxit alguns nens sense recórrer a la quimioteràpia, i altres, amb tumors molt agressius i poques opcions de tractament, amb teràpies personalitzades.

El SJD Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB) de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona acaba d’inaugurar les noves instal·lacions de la seva Unitat d’Investigació en Càncer Infantil – CaixaResearch. Aquest nou equipament coincideix amb el 20è aniversari de la seva inauguració i ha estat possible gràcies a les donacions de la Fundació “la Caixa” i altres aportacions realitzades per famílies de pacients i altres entitats de la societat civil mitjançant l’organització d’iniciatives solidàries.

En aquests laboratoris, els únics dedicats exclusivament als tumors pediàtrics, treballen més de 50 investigadors que centren la seva activitat en la recerca de més de deu tumors del desenvolupament.

Llegir la notícia completa, aquí.