Qui som

Benvinguts a Sant Joan de Déu.

Som una institució catòlica sense ànim de lucre de caràcter internacional amb la missió de curar i de cuidar les persones malaltes i més desfavorides de la societat. Les posem al centre de la nostra atenció per atendre-les en les seves dimensions física, mental i espiritual així com dins del seu entorn social i familiar.

Sant Joan de Déu atresora 500 anys d’experiència al servei de la societat. Ens inspirem en els valors que han fet del nostre fundador, Sant Joan de Déu, un referent mundial com exemple d’una vida dedicada a la cura dels altres, i a l’Hospitalitat.

Per a poder dur a terme aquesta missió, a Espanya som 180 Germans, 15.000 treballadors i 5.000 voluntaris que ens organitzem per àmbits d’actuació en 80 centres o dispositius: sanitaris, socials, sociosanitaris, docents i de recerca on s’atenen 1,9 milions de persones anualment i que s’adapten en funció de les necessitats de l’entorn de cadascun d’ells.

Per això diem que Sant Joan de Déu és la casa de tots.

SOLIDARITAT

Ens ajudes a ajudar?


La teva ajuda es presta des dels 80 centres de Sant Joan de Déu repartits per la geografia espanyola, i per això, et demanem que ens facilitis el teu codi postal, per poder remetre’t a l’Obra Social més propera a la teva zona.