Rècord històric de participació i de captació a la 10a Magic Line SJD, la caminada solidària de Sant Joan de Déu

27 March 2023

La Magic Line SJD, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, ha superat dos anys de pandèmia i ha recuperat el seu format original en la seva 10a edici. El diumenge, 26 de març, Barcelona, Lleida, Mallorca, Múrcia i València han caminat per qui més ho necessita. Madrid ho va fer dissabte 25 de març, refermant un cop més que la solidaritat fa falta més que mai. Aquesta mobilització ja esdevé una cita solidària per a milers de persones i cada cop hi ha més ciutats que inclouen aquesta mobilització als seus calendaris.

Rècord de participació i de captació

Aquest cap de setmana, més de 15.500 persones van caminar per aquells que més ho necessiten, i s’espera que la captació superi els 400.000 euros. El 100% d’aquests fons seràn destinats a finançar projectes socials i sanitaris de tots els centres de Sant Joan de Déu. La resposta tant de participació com de captació ha estat un éxit rotund que des de l’organització es valora molt positivament.

“El valor incalculable de veure a més de 15.000 persones caminant juntes per un món millor en dóna esperança. Això significa que la societat creu en la solidaritat com a valor transformador, i a Sant Joan de Déu donem resposta amb aquesta mobilització, que cada cop més persones fan seva”, afirma Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu i creador de la Magic Line SJD.

Deu anys caminant junts

En aquests deu anys, la Magic Line de Sant Joan de Déu ha captat 2.626.000 euros, que han finançat més de 300 projectes socials i sanitaris destinats a ajudar a les persones que atenem als nostres centres. Més de 100.000 persones han caminat per la Magic Line SJD i més de 3.000 voluntaris han fet possible aquesta gran mobilització.

Des del seu naixement al 2014, la Magic Line SJD ha anat creixent per tot el territori i s’ha convertit en un esdeveniment emblemàtic que junta milers de persones que creuen en la possibilitat de construir un món millor. Aquests deu anys han servit per a construir una xarxa de ciutats unides per la caminada solidària de Sant Joan de Déu.