Sant Joan de Déu València estrena un Repair Cafe per a fomentar la convivència veïnal

7 June 2023

Sant Joan de Déu València estrena un Repair Café de bicicletes al barri de la Saïdia, un espai-taller gratuït i adequat per a realitzar petites reparacions amb eines a disposició de qui vulgui fer-les servir. En aquest taller es podran fer arranjaments amb l’acompanyament i l’assessorament de la persona responsable de l’espai.

L’objectiu principal és crear un lloc de trobada per als veïns i les veïnes on reparar petites objectes d’us quotidià, incloent bicicletes, i així contribuir d’una manera sostenible a la cura del nostre planeta. Al taller, es podran recuperar aquells objectes espatllats mentre es gaudeix d’un cafè i s’aprenen noves habilitats de reparació, enfortint els vincles amb la comunitat i la cooperació del barri.

SJD València forma parta de la Fundació Repair Café, una entitat que reuneix tots els Repair Café que es poden localitzar al món, i que ofereix assessorament i acompanyament en tot el procés d’obertura i consolidació com espai sostenible i comunitari. 

El Café Repair SJD València està ubicat al local que també serveix d’espai formatiu en mecànica de bicicletes per a persones en risc d’exclusió social que es torben dins els itineraris d’inserció laboral de l’entitat.

A més és un taller de reparació i de mecànica de bicicletes obert al barri. Tot el que es recapti es destina a l’autogestió de l’espai i per a projectes de SJD València.

Més informació aquí