L’alcalde de Palma visita l’Hospital SJD de Palma

5 April 2024

L’alcalde de Palma, Jaume Martínez, va visitar l’Hospital Sant Joan de Déu de Palma juntament amb la segona tinenta d’alcalde de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat, Lourdes Roca.

Les autoritats locals van ser rebudes pel director gerent dels Hospitals Sant Joan de Déu Palma-Inca, dr. Joan Carulla, i part del seu equip directiu: el superior de la comunitat, Felipe Romanos; el director financer, Jaume Morell; el director mèdic, Dr. Nicolàs Flaquer, i la directora d’Infermeria, Isabel Román. Amb ells han visitat les unitats d’hospitalització, gimnasos, hospital de dia i unitat de diagnòstic per la imatge.

A més, van conèixer de primera mà les darreres tècniques innovadores en l’àmbit de la salut i en la promoció de l’autonomia personal, on Sant Joan de Déu és referent a les Balears, amb les quals s’evita el trasllat de pacients amb dany medul·lar a centres de la península.

Després de la visita a les instal·lacions, l’alcalde i la segona tinenta d’alcalde es van reunir amb el director gerent, el director financer i la directora d’Obra Social i Voluntariat, Inma Iglesias, que van exposar els futurs projectes del centre.