El Campus Docent Sant Joan de Déu serà seu del Congrés SESSEP 2026

2 May 2024

La SESSEP, institució compromesa amb la millora de la seguretat clínica i la cura dels pacients mitjançant la simulació clínica i que promou la difusió de la simulació clínica entre diversos perfils professionals, que impulsa la recerca i el desenvolupament de metodologies docents, que fomenta estàndards formatius i que estableix xarxes nacionals i internacionals de professionals en simulació clínica, ha trobat en el Campus Docent SJD un aliat compromès amb els seus valors fonamentals,

El Campus compta amb un centre de simulació d’avantguarda, conegut com SAVI-R, que impacta en una àmplia gamma de programes formatius. Totes les activitats de simulació en el centre segueixen els estàndards de qualitat de la International International Nursing Association of Clinical Simulation and Learning (INACLS).

El Campus va defensar la seva candidatura amb el lema “Simular el present, per a  construir el futur”, reafirmant el seu compromís amb la innovació en pràctiques clíniques i la seguretat del pacient mitjançant la simulació.

Per altra banda, la Dra. Mariona Farrés Tarafa, amb la seva destacada trajectòria acadèmica com doctora en Psicologia por la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el seu lideratge al Centre de Simulació del Campus Docent Sant Joan de Déu (SAVI-R), s’uneix ara a la SESSEP com a membre de la Junta Directiva i del Comitè Científic.