El president de la Generalitat s’interessa pels reptes tecnològics de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i del CET Intecserveis en la seva visita a l’ISE.

3 February 2023

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, ha conegut de primera ma alguns dels reptes tecnològics de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i del Centre Especial de Treball Intecserveis, en el marc de la ISE Innovation Challenge 2023 que se celebra a Barcelona.

Aquests dos centres de l’Orde Hospitalari s’han fet presents al Congrés ISE a través de la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu on han presentat els seus reptes tecnològics per donar-los a conèixer i iniciar alguna col·laboració amb el món empresarial per aconseguir l’objectiu final de donar resposta a les persones ateses.

El projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona busca solucions digitals per reduir l’ansietat i l’estrès dels pacients pediàtrics i les seves famílies durant el temps d’espera al box d’urgències.

CET Intecserveis, que pertany a la Fundació Benito Menni, vol desenvolupar una APP per a registrar informació sobre l’estat anímic de les persones treballadores i poder oferir-les una atenció i una resposta més personalitzades. El CET també està interessat en conèixer tecnologia digital, creativa i innovadora per involucrar els seus treballadors en prevenir comportaments nocius. Les persones que treballen al CET són persones amb trastorn mental o discapacitat intel·lectual.