Mireia García s’incorpora com a directora corporativa de Persones i Valors a Sant Joan de Déu

28 February 2023

Mireia García Fernández s’incorpora com a nova directora corporativa de l’Àrea de Persones i Valors a Sant Joan de Déu. Segueix així la consolidació de l’estructura corporativa de l’Orde que es va iniciar l’any passat. La nova directora s’encarregarà de definir les polítiques globals d’aquesta àrea i coordinarà les direccions de recursos humans dels 80 centres que conformen la xarxa de centres de l’Orde a Espanya.

L’arribada de Mireia García suposa un impuls significatiu per aquesta àrea que te com a missió “posar en valor totes les persones que formen part d’aquesta Institució i que són l’eix central de la tasca de la nostra activitat. El nostre fundador ens va ensenyar que el més important és posar la persona atesa al centre, i això només és possible mitjançant el lideratge dels més de 15.000 professionals que integren l’Orde a Espanya”, assenyala el director general, Juan José Afonso.

La nova directora corporativa de Persones i Valors reconeix que “a l’Orde, que la persona està al centre no és només un discurs, està en el dia a dia de tots els professionals. Per això, des d’aquesta direcció, aportarem valor creant polítiques que siguin adaptades a les necessitats i reptes diferents per raons geogràfiques, d’especialització i, fins i tot, dels moments a la vida de les persones, sense perdre l’essència”.

Mireia García Fernández és llicenciada en Dret per la Universidad de Deusto, ha realitzat programes superiors a la Universidad del País Vasco, ICEA, e IESE. Va començar la seva trajectòria professional a la funció de Recursos Humans al grup Suez, i fins ara portava la Direcció Corporativa de Persones de Santalucía. Ha dedicat la seva carrera a la gestió del talent, de la cultura i dels valors.

Llegir la nota completa [+]