Sant Joan de Déu Terres de Lleida acull la XIII Jornada Associativa de La Unió

18 May 2023

El director corporatiu de Planificació Assistencial de l‘Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Josep Pifarré i el gerent de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Jaume Capdevila, han exercit d’amfitrions en la XIII Jornada Associativa de La Unió que ha tingut lloc al Turó Seu Vella de Lleida.

Més de cent entitats de l’àmbit sanitari i social de Catalunya s’ha reunit per compartir respostes per millorar la salut i el benestar de les persones, entre elles Sant Joan de Déu. Tres centres de la nostra institució participen de La Unió com són l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, Sant Joan de Déu Terres de Lleida i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

En l’acte s’han compartit les fites assolides i les línies d’avenç així com en la visió holística de les organitzacions que conformen la Unió Catalana d’Hospitals. Durant la presentació de la jornada, el doctor Pifarré ha assenyalat la vocació de servei de Sant Joan de Déu tant amb l’administració pública com amb d’altres entitats proveïdores per donar la millor resposta a les necessitats de les persones, així com dins de la mateixa institució “compartint experiències entre centres dins la mateixa Província d’Espanya i amb d’altres, generant equips per dissenyar models aprofitant la nostra expertesa i la nostra diversitat”.

L’acte d’inauguració també ha estat presidit per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el gerent de la Regió Sanitària Lleida del Servei Català de la Salut, Raül Llevot, i el president de la Unió Catalana d’Hospitals, Enric Mangas.

La conferència inaugural de Jordi Barri Carles, co-Founder & CEO de Teresa Carles Flax & Kale, ha estat presentada pel gerent de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Jaume Capdevila.